Αλλαγή Προϊόντος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή παραπάνω προϊόντων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα. Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Για να προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος σε εμάς, θα πρέπει πρώτα να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για την αποδοχή της αλλαγής.

Το προϊόν, θα πρέπει να αποσταλεί με την ACS με χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με άλλη ταχυδρομική εταιρία, η χρέωση είναι δική του.

Ο πελάτης θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής για το νέο προϊόν.

Επιστροφή Χρημάτων

Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το κόστος είναι 4 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής. Σε περίπτωση που είστε εντός Αθήνας, τα έξοδα της επιστροφής είναι 2 ευρώ. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Eίναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές ή απώλειες που θα καταστήσουν την αλλαγή/επιστροφή του αδύνατη.

Σε εκπτωτικά και εποχιακά προϊόντα, οι αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές.